Releases

Calvin Harris laat van zich horen

today10 november 2019 9

Background
share close

Als je de ene hit na de andere scoort, dan wordt de lat steeds hoger gelegd voor je nieuwe muziek. En daarom kan je niet zomaar alles uitbrengen wat ook maar een beetje leuk klinkt. Voor Calvin Harris ligt die lat gigantisch hoog, maar als hij iets uitbrengt dan weet je ook dat het meestal in de top 10 komt.

Dit jaar heeft hij de track ‘Giant’ met Rag’n’Bone Man uitgebracht. Daarnaast is er ook een remake gekomen van zijn track ‘I’m Not alone’ en een andere versie van het nummer ‘I Found You’ dat hij eind vorig jaar uitbracht. De kans is nu heel groot dat hij dit jaar nog een nieuwe track uitbrengt. Via zijn Instagram Stories liet hij namelijk een nieuw nummer horen.

De track heeft veel acid house elementen en klinkt niet echt als een nieuwe pop hit. Naast de acid house elementen worden er ook akkoorden geïntroduceerd die het nummer een hele andere wending geven, maar wel op zo’n manier dat het nog steeds past bij het eerste deel van de track. Of de track ook daadwerkelijk uitgebracht gaat worden en wanneer dat zal zijn, is niet bekend. Hopelijk laat Calvin snel iets weten over zijn nieuwe muziek, want al zeggen we het zelf, deze track klinkt zeker niet verkeerd.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Line-up Coachella 2020 bijna compleet

Een van de meest toonaangevende festivals ter wereld, is bijna klaar met de line-up voor de volgende editie. Dat vertelde de organisator Paul Tollet tijdens een interview op het Billboard Live Music Summit & Awards event. Elk jaar is het weer een hele onderneming om de juiste artiesten te boeken en niemand teleur te stellen. Fans en bezoekers van het festival gissen al een hele tijd naar wie er in […]

today8 november 2019 9

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%