Party & events

Line-up Coachella 2020 bijna compleet

today8 november 2019 9

Background
share close

Een van de meest toonaangevende festivals ter wereld, is bijna klaar met de line-up voor de volgende editie. Dat vertelde de organisator Paul Tollet tijdens een interview op het Billboard Live Music Summit & Awards event.

Elk jaar is het weer een hele onderneming om de juiste artiesten te boeken en niemand teleur te stellen. Fans en bezoekers van het festival gissen al een hele tijd naar wie er in volgend jaar als headliners in de line-ups zullen staan. Onder andere Justin Timberlake, Lana Del Rey, Frank Ocean, Coldplay, Travis Scott en The Chemical Brothers staan hoog op het verlanglijstje. In een interview heeft de organisatie laten weten wel te kijken naar wie fans graag op de line up willen zien, maar vaak niet mee kan gaan in deze wensen, omdat een droom line-up nu eenmaal onbetaalbaar is.

“There’s so many rumors out there. The (mock) posters, I like looking at them, but they are unrealistic because they don’t have a salary cap. When I see them, I think ‘I can never live up to some of these wishlists’.”

Als artiesten geboekt worden is het voor de organisatie ook nog niet helemaal duidelijk wie ze op welk podium gaan zetten. Soms wordt een artiest binnen korte tijd gigantisch groot en dan kan je deze dus niet op een te klein podium inzetten.

“(Right now), I’m more working on scheduling to make sure everyone gets the right thing. I don’t like to lock in an artist at a set time, because between November and April, there could be a superstar we’ve booked that I don’t even know is going to be a superstar. If I put them in too small of a venue, it’s going to be tough. It’s hard to confirm someone and tell them ‘I don’t know where we are going to put you.’ There is some faith they have to have, and we have a good relationship with the artist community.”

De enige headliner die bijna zeker is dat is Rage Against The Machine. De leden van de band maakten onlangs bekend dat ze weer samen komen en de eerste shows die gepland staan zijn tijdens de weekenden van Coachella in Indio. In het interview heeft Tollet ook gezegd dat het optreden van Rage Against The Machine op Coachella in 2007 een van de mijlpalen van het festival was en dat het moeilijk zal zijn om dat te overtreffen.

De rest van de line up is in elk geval voor 95% compleet en het zal niet lang meer duren tot alle headliners bekend worden gemaakt.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Ultra Miami viert de terugkeer naar Bayford Park

Volgend jaar keert het Ultra Music Festival Miami terug naar zijn oude vertrouwde stek in het Bayfront Park. En om dit te vieren, zal techno god Carl Cox zijn eigen stage hosten gedurende de volle drie dagen van het festival. Al jaar en dag host Cox de Resistance MegaStructure stage op het festival, maar volgend jaar zal hij de stage niet een maar dus drie dagen hosten. Daardoor is er […]

today28 oktober 2019 9

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%