Party & events

Ultra Miami viert de terugkeer naar Bayford Park

today28 oktober 2019 7

Background
share close

Volgend jaar keert het Ultra Music Festival Miami terug naar zijn oude vertrouwde stek in het Bayfront Park.
En om dit te vieren, zal techno god Carl Cox zijn eigen stage hosten gedurende de volle drie dagen van het festival.

Al jaar en dag host Cox de Resistance MegaStructure stage op het festival, maar volgend jaar zal hij de stage niet een maar dus drie dagen hosten. Daardoor is er nu drie dagen lang house en techno te horen bij de stage. Dat maakte Ultra bekend via hun sociale media kanalen en via een bijbehorende video.

De afgelopen jaren werd daar ook de “A State Of Trance” stage door Armin van Buuren gehost. Of die stage dit jaar weer aanwezig zal zijn en op welke locatie dat nu gaat gebeuren is nog niet bekend. Wel is er een extra stage met de naam The Cove. Vermoedelijk zal het hierdoor mogelijk zijn om beide hostings toch nog door te laten gaan.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Reviews

De Pioneer DDJ-200: perfecte dj-controller om mee te beginnen

Het is een feit dat steeds minder mensen muziek kopen. Streamdiensten hebben daarbij de voorkeur. Dit is waarom de nieuwe controler van Pioneer, de DDJ-200, een controller die naadloos samengaat met streamdiensten, perfect is voor startende dj’s. De controller is licht en compact en heeft dezelfde lay-out als andere professionele dj-controllers. Je kan dus simpel de eerste stappen zetten om te leren mixen. Muziek toevoegen is zo simpel als je […]

today28 oktober 2019 29

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

0%