Reviews

De Pioneer DDJ-200: perfecte dj-controller om mee te beginnen

today28 oktober 2019 58

Background
share close
Het is een feit dat steeds minder mensen muziek kopen. Streamdiensten hebben daarbij de voorkeur. Dit is waarom de nieuwe controler van Pioneer, de DDJ-200, een controller die naadloos samengaat met streamdiensten, perfect is voor startende dj’s.

De controller is licht en compact en heeft dezelfde lay-out als andere professionele dj-controllers. Je kan dus simpel de eerste stappen zetten om te leren mixen. Muziek toevoegen is zo simpel als je smartphone, pc, Mac of device naar wens verbinden met de controller en muziek afspelen vanuit  je iTunes- of Spotify-lijst.

Review | Pioneer DDJ-200

Je kan verschillende dj-apps downloaden die je kan gebruiken met de controller, zoals WeDJ for iPhone en Android, djay, edjing mix en rekordbox dj. Als je de geüpdatete versie van de WeDJ for iPhone app hebt, dan bezit je ook over gebruiksaanwijzingen in de vorm van pop-hint tips. Daarmee leer je dj-termen sneller begrijpen en de controller te bedienen.

Wij lieten de DDJ-200 onlangs testen in onze studio. Onze testers waren er het beide over eens dat het opstellen, zelfs zonder voorkennis super easy was. De controller heeft twee 3,5mm jack-ingangen, dus de meeste speakers en koptelefoons kan je zo aansluiten. Na het downloaden van een app als WeDJ verbind je de smartphone via Bluetooth. De knoppen van de controller worden automatisch gekoppeld, waarna de smartphone gebruikt kan worden om de controller aan te sturen. Muziek laad je via b.v. Spotify in en voor je het weet sta je te draaien. Al bij al dus een aanrader als je uw eerste stappen in de dj wereld wilt zetten. De advies verkoopsprijs komt op €159,-.itgroeien tot iets meer.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Bonzai Retro neemt de Waagnatie over op zaterdag 16 november

Oh yes, het is weer bijna die tijd van het jaar. Het moment waarop Bonzai neerstrijkt in de gewelfde zalen van de machtige Waagnatie voor wat nog steeds het beste indoor retro event van het jaar is. Duid dus 16 november met stip aan in je agenda, check je rave outfit, verwittig je vrienden en zorg dat je dit audio-visueel spektakel niet mist! Wie deze zomer van de Bonzai beats […]

today20 september 2019 27

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%