Party & events

Bonzai Retro neemt de Waagnatie over op zaterdag 16 november

today20 september 2019 27

Background
share close

Oh yes, het is weer bijna die tijd van het jaar. Het moment waarop Bonzai neerstrijkt in de gewelfde zalen van de machtige Waagnatie voor wat nog steeds het beste indoor retro event van het jaar is. Duid dus 16 november met stip aan in je agenda, check je rave outfit, verwittig je vrienden en zorg dat je dit audio-visueel spektakel niet mist!

Wie deze zomer van de Bonzai beats genoot op festivals als Tomorrowland, Legacy en vele anderen, zal er beslist ook op 16 november bij willen zijn. Je zal er omvergeblazen worden met intelligente lichtshows, hypnotiserende visuals en een meer dan overdonderend sound system.

Laat je er door de jaren ’90 leiden met een soundtrack bestaande uit de vele Bonzai klassiekers naast andere hits en floorfillers. Dat deze Bonzai klassiekers nog steeds razend populair zijn, werd nog maar eens aangetoond bij de recente re-launch van ‘Universal Nation’ van Push op vinyl – trouwens ook nog altijd n° 1 in de lijst van de allerbeste dance tracks op Studio Brussel – waarvan er meteen duizenden stuks werden besteld – een unicum dezer dagen op de vinyl markt.

Zoals steeds hebben ze voor hun winter extravaganza een hele reeks van de beste Belgische dj’s opgeroepen om jullie de gloriedagen van de dance muziek te laten herbeleven. Die zullen jullie tot diep in de nacht laten feesten zoals toen: met alle handen in de lucht en een dikke smile op jullie gezicht!

De klasse line-up omvat deze keer de Bonzai All Stars, Bountyhunter, Airwave, DJ Ghost, DJ Francois, Jan Vervloet, Frank Zolex, Franky Kloeck en Yves Deruyter. MC Da Silva zal de sfeer zetten en de vibe naar de hoogste regionen voeren.

Kom dus maar al ‘into the groove’ en we zien je daar !

Locatie:
Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen

Uren:
Van 21u00 tot 6u00

Tickets:
Voorverkoop:29€
Kassa: 35€

Verkrijgbaar: http://bit.ly/2Nq7qO5

Line-up:
Bonzai All Stars, Bountyhunter, Airwave, DJ Ghost, DJ François, Jan Vervloet, Yves de Ruyter, Frank Zolex, Franky Kloeck & MC Da Silva

attachment

Written by: admin

Rate it

Previous post

Entertainment

Moby laat ’Vegan for life’ op hals tatoeëren

Zanger Moby kiest al meer dan dertig jaar voor een veganistisch dieet en vond het tijd om er wat meer mee naar buiten te komen. De muzikant heeft daarom de woorden "Vegan for life" op zijn hals laten tatoeëren. Moby deelt een foto van zijn tattoo op Instagram. „Ik ben nu bijna 32 jaar veganist, dus het leek me wel veilig om deze tatoeage te laten zetten”, zegt de 54-jarige […]

today19 september 2019 10

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%