Reviews

RANE onthult de ‘ONE’ DJ-controller

today4 januari 2021 5

Background
share close

De RANE ONE is de ultieme gemotoriseerde DJ-controller! Deze all-in-one oplossing is uitgevoerd met gemotoriseerde 7 inch platters, MAG FOUR crossfader, Serato Scratch Bank en RANE’s oerdegelijke bouwkwaliteit.

Rane knokt voor een uniek plekje in de DJ-markt met hun allereerste RANE ONE DJ-controller. Met de gemotoriseerde, instelbare jogwheels kom je dicht in de buurt van het authentieke gevoel van scratchen met echte draaitafels. Ook is de ONE zeer solide gebouwd met een volledig stalen chassis. Deze oerdegelijke bouw maakt de RANE ONE bij uitstek geschikt voor mobiele event DJ’s die geen genoegen nemen met een plastic controller. De RANE ONE wordt met Serato DJ Pro geleverd en kan in de toekomst met Virtual DJ gebruikt worden.

meer info kan je vinden in onderstaande productvideo:

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Antwerpen Viert lanceert coronaproof NYE feestje

De Antwerpse clubs Vaag, Roxy en Red & Blue/Cargo Club en de Antwerpse stadsradio’s FG-Xtra 107 FM en Radio Stad slaan de handen in elkaar met de steun van de stad Antwerpen om bij jou thuis een coronaproof homeparty te organiseren. Omwille van de Covid-19-pandemie zullen de eindejaarsfeesten noodgedwongen anders verlopen dan normaal. Het doel van deze samenwerking? De Antwerpenaars een degelijk covidproof alternatief te bieden voor de gebruikelijke feestelijkheden […]

today28 december 2020 7

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

0%