menu Home
Party & eventsReleases

Exclusieve live showcase van Airwave’s nieuwe album

admin | 16 december 2019

Airwave releaset ‘Classical Reworks’, vergezeld van een documentaire!

Bonzai is trots om Airwave’s nieuwste album, ‘Classical Reworks’ voor te stellen. De release wordt vergezeld van een nieuwe, diepgaande documentaire over het tot stand komen van deze herwerkingen, van 10 van zijn grootste klassiekers. Het album wordt op 20 december gereleaset en vormt de apotheose van ‘20 jaar Airwave’. Het album zal zowel op vinyl, digitaal als in een CD-box te verkrijgen zijn. Een exclusieve showcase waarop hij het album live brengt, gaat op donderdag 19 december door in club IKON te Antwerpen vanaf 8 uur ’s avonds.

De documentaire kan je alvast bekijken via Facebook en op Youtube evia volgende link:  https://www.youtube.com/watch?v=NLvpQ9eK0rI

Maak het jezelf comfortabel en luister hoe hij je uitlegt hoe iedere track tot stand kwam. Van bij het begin tot zijn besluit om ze te heruitvinden en te herwerken tot prachtige, klassieke stukken die een belangrijk deel van deze getalenteerde artiest zijn repertoire uitmaken. In veel opzichten is dit  een reis naar het verleden, vertelt Laurent zelf, waarbij hij herinneringen kon ophalen aan de momenten waarop de nummers werden gecreëerd en zijn gevoelens van die tijd. Vanaf de eerste openingsakkoorden van ‘Save Me’ tot de hartverwarmende melodieën van  ‘When Things Go Wrong’, wordt je helemaal ondergedompeld in de schoonheid en emotie van een man die niets van zichzelf terughoudt wanneer hij muziek maakt.

Op het album ‘Classical Reworks’ worden de nummers: Save Me, Ladyblue, Alone In The Dark, Cathedrals Of Hope, Soleil D’Hiver, Sunspot, Lightspeed, Innerspace, Angelica & When Things Go Wrong herwerkt tot rijke, dynamische en warme composities die zijn klassieke meesterwerkjes nieuw leven inblazen. Laurent laat er zijn ware innerlijke zelf op los om te komen tot wonderlijke, verheffende composities gevuld met kristalheldere melodieën en serene, atmosferische geluiden. Rauw talent, verlangen en toewijding zijn de talenten die ons in zijn wereld binnen leiden. Dit is een album om gemakkelijk bij te gaan zitten, de lichten te dimmen, een drankje in de hand te nemen en je lichaam te laten ontspannen op de smeltende, rustgevende sounds van Airwave’s Classical Reworks.

Elk nummer is vergezeld van prachtige landschappen die perfect aansluiten bij de wonderlijke sereniteit van de muziek waarbij niet alleen een auditief maar ook visueel moment om jezelf in te verliezen, wordt gecreëerd.

Meer info:

https://www.facebook.com/airwavefanpage

https://twitter.com/airwavemusic

https://open.spotify.com/artist/4WrJFQnID7vIIA3LZzkhcO

https://www.facebook.com/events/453040905329191/

Written by admin

 • cover play_circle_filled

  FG Xtra
  Antwerpen 107FM

 • cover play_circle_filled

  FG Chic

 • cover play_circle_filled

  FG Disco/Funk

 • cover play_circle_filled

  FG Down-Tempo

 • cover play_circle_filled

  FG Nomade

 • cover play_circle_filled

  FG Avant Garde

 • cover play_circle_filled

  UNDR
  The sound of the underground

 • cover play_circle_filled

  Radio FG Vlaanderen
  Fuckin' Good Music

 • cover play_circle_filled

  FG Mix

 • cover play_circle_filled

  FG-XTRA pres. FGSESSIONS w/ Soulcity

 • cover play_circle_filled

  FG-XTRA pres. FGSESSIONS w/ Phill Da Cunha
  Phill Da Cunha

 • cover play_circle_filled

  FG-XTRA pres. FGSESSIONS w/ Axel Haube
  Axel Haube

 • cover play_circle_filled

  FG-XTRA pres. FGSESSIONS w/ Sound Architecture
  Sound Architecture

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play