Party & events

Exclusieve live showcase van Airwave’s nieuwe album

today16 december 2019 17

Background
share close

Airwave releaset ‘Classical Reworks’, vergezeld van een documentaire!

Bonzai is trots om Airwave’s nieuwste album, ‘Classical Reworks’ voor te stellen. De release wordt vergezeld van een nieuwe, diepgaande documentaire over het tot stand komen van deze herwerkingen, van 10 van zijn grootste klassiekers. Het album wordt op 20 december gereleaset en vormt de apotheose van ‘20 jaar Airwave’. Het album zal zowel op vinyl, digitaal als in een CD-box te verkrijgen zijn. Een exclusieve showcase waarop hij het album live brengt, gaat op donderdag 19 december door in club IKON te Antwerpen vanaf 8 uur ’s avonds.

De documentaire kan je alvast bekijken via Facebook en op Youtube evia volgende link:  https://www.youtube.com/watch?v=NLvpQ9eK0rI

Maak het jezelf comfortabel en luister hoe hij je uitlegt hoe iedere track tot stand kwam. Van bij het begin tot zijn besluit om ze te heruitvinden en te herwerken tot prachtige, klassieke stukken die een belangrijk deel van deze getalenteerde artiest zijn repertoire uitmaken. In veel opzichten is dit  een reis naar het verleden, vertelt Laurent zelf, waarbij hij herinneringen kon ophalen aan de momenten waarop de nummers werden gecreëerd en zijn gevoelens van die tijd. Vanaf de eerste openingsakkoorden van ‘Save Me’ tot de hartverwarmende melodieën van  ‘When Things Go Wrong’, wordt je helemaal ondergedompeld in de schoonheid en emotie van een man die niets van zichzelf terughoudt wanneer hij muziek maakt.

Op het album ‘Classical Reworks’ worden de nummers: Save Me, Ladyblue, Alone In The Dark, Cathedrals Of Hope, Soleil D’Hiver, Sunspot, Lightspeed, Innerspace, Angelica & When Things Go Wrong herwerkt tot rijke, dynamische en warme composities die zijn klassieke meesterwerkjes nieuw leven inblazen. Laurent laat er zijn ware innerlijke zelf op los om te komen tot wonderlijke, verheffende composities gevuld met kristalheldere melodieën en serene, atmosferische geluiden. Rauw talent, verlangen en toewijding zijn de talenten die ons in zijn wereld binnen leiden. Dit is een album om gemakkelijk bij te gaan zitten, de lichten te dimmen, een drankje in de hand te nemen en je lichaam te laten ontspannen op de smeltende, rustgevende sounds van Airwave’s Classical Reworks.

Elk nummer is vergezeld van prachtige landschappen die perfect aansluiten bij de wonderlijke sereniteit van de muziek waarbij niet alleen een auditief maar ook visueel moment om jezelf in te verliezen, wordt gecreëerd.

Meer info:

https://www.facebook.com/airwavefanpage

https://twitter.com/airwavemusic

https://open.spotify.com/artist/4WrJFQnID7vIIA3LZzkhcO

https://www.facebook.com/events/453040905329191/

Written by: admin

Rate it

Previous post

Algemeen

Meer dan de helft van vrouwelijke festivalgangers wordt aangerand

Méér dan de helft van vrouwelijke festivalgangers wordt aangerand! 'Sta je voor het podium, voel je ineens een stevige hand tussen je benen. Nog voordat je je kan omdraaien is de dader verdwenen', vertelt een deelneemster van het onderzoek, waarin 1086 festivalgangers zijn ondervraagd rondom seksuele intimidatie, misbruik en aanranding. 'Ik heb honderden keren opmerkingen gehoord en ik heb op méér dan 50 manieren ongewenste handen op mijn lichaam gevoeld', […]

today9 december 2019 10

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%