Releases

Daft Punk terug in de studio?

today3 december 2019 6

Background
share close

Het is een dikke zeven jaar geleden dat Daft Punk voor het laatst eigen muziek uitbracht. In de tussentijd werkten ze wel mee aan muziek van andere artiesten.. Toch is de kans reëel dat daar verandering in komt, want volgens de website ‘Has It Leaked?’ is het Franse duo hard aan het werk in de studio.

Waar ze precies mee bezig zijn is onbekend. En of ze überhaupt bezig zijn met nieuwe muziek is niet eens zeker, maar Has It Leaked? heeft in het verleden vaker gelijk gehad als ze meldden dat grote artiesten aan nieuwe muziek werkten. De naam van Daft Punk staat in een lijst met andere artiesten waarvan de site via geloofwaardige bronnen weet dat er nieuwe releases aankomen.

Het is niet de eerste keer dat Daft Punk lang op zich laat wachten. Het is echter wel de langste periode tot nu toe. Tussen hun laatste album ‘Random Acces Memories’ en ‘Human After All’ zat ook een lange periode, maar toen brachten ze in de tussentijd wel een live album uit en maakten ze de muziek voor de film ‘Tron: Legacy’.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Algemeen

Seth Troxler geen fan van Camelphat

De strijd tussen de underground scene en de mainstream is nog niet ten einde, zo blijkt uit een aantal posts op social media van dj Seth Troxler. De underground house dj is blijkbaar geen fan van de muziek van Camelphat en dat zorgde voor een hoop commentaar. Seth Troxler beschrijft de muziek van Camelphat als ‘EDM vermomd als house’. Ook met het feit dat Camelphat de kroon spant qua Beatport sales zit hem ook hoog. @sethtroxler I think everyone is […]

today1 december 2019 11

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%