Zonder categorie

Alle grote festivals gecancelled tot eind augustus

today15 april 2020 9

Background
share close

Jammer genoeg zullen er tot eind augustus geen massa-evenementen, en dus ook geen grote festivals plaatsvinden. Dat heeft zonet de veiligheidsraad beslist. Premier Sophie Wilmès maakte die beslissing bekend tijdens een personferentie. Er is momenteel nog geen ondergrens vastgelegd voor de grootte van de festivals.

Al weken werd er gespeculeerd, maar nu is er eindelijk wat duidelijkheid. De veiligheidsraad kwam vandaag samen om te beslissen hoe het voort moet met de huidige coronamaatregelen in België. Zo heeft men beslist dat er voorlopig geen verstrenging komt maar wel een verlenging van de huidige maatregelen tot 3 mei. Daarnaast werd ook duidelijkheid geschept over massa-evenementen in ons land: die zullen al zeker tot en met 31 augustus afgelast worden. De definitie van ‘groot festival’ is echter nog niet vastgelegd.

De organisatoren van grote evenementen, waar festivals dus ook ondervallen hebben nu dus de duidelijkheid waar ze al een tijdje om vroegen. Het is dan ook een kwestie van tijd vooraleer die evenementen en festivals communiceren naar tickethouders. Hoe het zit als je een ticket hebt gekocht voor een event zal je binnenkort vernemen via de website en social media van deze events.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Ook Burning Man gaat dit jaar niet door

Vanwege de Covid-19 epidemie zijn er steeds meer evenementen die niet door kunnen gaan. Ook voor evenementen die later in het jaar gepland staan is het niet zeker of deze op de normale manier kunnen vinden plaatsvinden en daarom kiezen veel organisaties van festivals ervoor om dit jaar een editie over te slaan. Zo heeft ook de organisatie van Burning Man beslist om dit jaar een jaartje over te slaan. […]

today14 april 2020 6

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

0%