Entertainment

Live Nation aangeklaagd na optreden Madonna

today13 september 2019 20

Background
share close

Concertorganisator Live Nation wordt aangeklaagd door de Israëlische staatsomroep KAN vanwege het optreden van Madonna tijdens het Eurovisie Songfestival, zo schrijft het entertainmentblad Variety.

KAN stelt in de aanklacht onder meer dat Madonna een overdaad aan technische en logistieke ondersteuning kreeg voor haar optreden. Het team van de zangeres heeft volgens de omroep die extra kosten moeten dragen van o.a. koptelefoons, podiumassistenten, tenten, beveiliging en extra medewerkers.

Een woordvoerder van KAN bevestigt dat er een aanklacht is ingediend, maar wil niks zeggen over het gevraagde bedrag. Uit gegevens die online beschikbaar zijn, blijkt dat de TV zender ruim 350.000 euro wil zien van Live Nation. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak voorkomt.

De show van Madonna tijdens het Songfestival was om meerdere redenen controversieel. Zo was het lange tijd onduidelijk of ze daadwerkelijk zou komen optreden, droegen enkele van haar dansers Israëlische en Palestijnse vlaggen op hun kleding tijdens de show (terwijl dat bij de repetities niet zo was) en kreeg ze kritiek op haar zangkunsten.

Madonna zou 1 miljoen (bijna 890.000 euro) hebben gekregen voor het optreden.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Entertainment

Armin van Buuren voelde zich ongelukkig

Armin van Buuren voelde zich in 2010, ondanks zijn succes de ongelukkigste man ter wereld. Inmiddels heeft hij dat van zich afgeschud, maar hij merkt dat het met veel collega's "helemaal niet zo goed" gaat. Dat zei de producer en dj maandagavond tijdens een interview in het Nederlandse TV programma Jinek. De 42-jarige Van Buuren ging dit jaar voor het eerst sinds lang nog eens op vakantie. "Dat was een […]

today10 september 2019 6

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%