Entertainment

FG Xtra en Maxximum gaan samenwerking aan

today13 juli 2020 4

Background
share close

Vanaf vandaag bundelt FG Xtra zijn krachten met de Franse radio Maxximum. Maxximum is een radiozender die uitzend op DAB+ in Parijs.

Net zoals op FG Xtra, hoor je op Maxximum een muziekmix met voornamelijk  underground muziek. Voortaan hoor je elke maandag tussen 19 en 22u een selectie van de beste 3 dj sets die Maxximum de voorgaande week heeft uitgezonden in Parijs.
De dj’s die vanavond de spits mogen afbijten zijn:
19u: Abstraal
20u: Adibu
21u: Mlle Coco

Maar, daar stopt de samenwerking niet tussen FG Xtra en Maxximum, want elke donderdag kan je op Maxximum luisteren tussen 21u en middernacht naar DJ shows van guest en FG residents die de afgelopen dagen te horen waren op FG Xtra! Zo kan je aanstaande donderdag luisteren naar Axel Haube, een exclusieve  set van Mind Against opgenomen in Club Ampere in februari van dit jaar en een vinyl-only set van Joachim van de zopas geopende platenzaak Sound Architecture.

Meer info over Maxximum kan je vinden op hun site https://maxximum.fr

Written by: admin

Rate it

Previous post

Zonder categorie

Ampere brengt Ampere Open Air naar de huiskamer met “Ampere ON Air the free digital festival”

Ampere brengt zijn festival naar de huiskamer met “Ampere ON Air the free digital festival” Met meer dan 40 uur aan live streams vol muziek, mode, interviews en visuals brengt de Antwerpse nachttempel de festival ervaring, in samenwerking met Deliveroo, Seppe Nobels, Coctails at Nine, FG Xtra en Absolut naar de mensen thuis.Vorig jaar organiseerde Ampere nog hun eerste zomerfestival met vijf podia en meer dan achtduizend bezoekers op de […]

today2 juli 2020 11

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

0%