Entertainment

Armin van Buuren voelde zich ongelukkig

today10 september 2019 6

Background
share close

Armin van Buuren voelde zich in 2010, ondanks zijn succes de ongelukkigste man ter wereld. Inmiddels heeft hij dat van zich afgeschud, maar hij merkt dat het met veel collega’s “helemaal niet zo goed” gaat. Dat zei de producer en dj maandagavond tijdens een interview in het Nederlandse TV programma Jinek.

De 42-jarige Van Buuren ging dit jaar voor het eerst sinds lang nog eens op vakantie. “Dat was een bevrijding. Want we zijn als dj’s natuurlijk allemaal stapelzot. De werkdruk en de onderlinge competitie hakken er flink in.”

Sociale media hebben lange tijd veel effect gehad op Van Buuren, die het commentaar daar lastig naast zich neer kon leggen. “Ik was heel erg onzeker. Ik kon er niet meer tegen als ook maar één fan kritiek uitte. Dan was ik de rest van de avond van slag. Sinds “This Is What It Feels Like” (uit 2013, red.) ben ik daar van verlost.

Ook de dood van collega Avicii, die vorig jaar op 28-jarige leeftijd een einde aan zijn leven maakte, sloeg volgens Van Buuren in als een bom. Ook bij hem persoonlijk. “Ik wil niet te negatief zijn, want het leven dat ik leid is natuurlijk waanzinnig. Daar ben ik ook dankbaar voor. Maar er zitten ook schaduwkanten aan, dat begin ik steeds meer te zien.”

De Nederlandse producer en dj wil met een groep vakgenoten bij elkaar komen om eens te praten over de psychische problemen die veel van hen hebben door drukke schema’s en constant weg van huis te zijn. “Iedereen doet stoer tegen elkaar, maar dan hoor je toch dat de één bij een coach loopt en de ander bij een psycholoog.”

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Jamie & Seth maken het mooie weer op Kiesgrube

Kiesgrube, het Duitse outdoor feestconcept is dit jaar aan zijn 22ste jaargang bezig. De afgelopen zomers passeerde er al de grootste underground DJ's. Het lijstje is te lang om op te noemen en gaan we je besparen. Wat we wel even meegeven is dat nu zondag er weer twee goden de revue gaan passeren, niemand minder dan Jamie Jones en Seth Troxler gaan er het mooie weer maken. En het weer, belooft alvast […]

today27 juli 2019 21

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%