Algemeen

Dj’s roepen op om te doneren voor bestrijden bosbranden

today6 januari 2020 7

Background
share close

Heel Australië heeft op dit moment te maken met verwoestende bosbranden die voor catastrofale gevolgen zorgen. Er zijn zo’n 200 verschillende branden en het bestrijden daarvan kost door de droge en extreme weersomstandigheden veel moeite en ook geld.

Steeds meer mensen doneren dan ook aan verschillende organisaties die helpen om deze branden te bestrijden, getroffen slachtoffers opvangen en dieren verzorgen die in de gebieden leven. Om nog meer donaties te verzamelen roepen ook veel dj’s hun volgers via sociale media op om geld te doneren aan de organisaties.

Ondertussen zijn er al honderden huizen verwoest, zijn er tientallen personen overleden door de branden en naar schatting een half miljard dieren hebben door de bosbranden om het leven gekomen. Er zijn al meer dan 12 miljoen hectare verbrand en het ziet ernaar uit dat dat alleen nog maar erger wordt. De as wordt tot aan Nieuw-Zeeland met de wind meegevoerd en de luchtkwaliteit in verschillende delen van het land is erbarmelijk slecht door de rook.

Wil je zelf een steentje bijdragen dan kan je een donatie doen en volgende organisaties. KLIK HIER

Written by: admin

Rate it

Previous post

Algemeen

Coachella wil af van de plastic bekertjes

Binnen een paar maanden starten de eerste festivals en zoals algemeen bekend, staan festivals ook garant voor gigantische hoeveelheden afval. Gelukkig proberen steeds meer organisatoren de hoeveelheid afval dan ook terug te dringen. Met name het gebruik van plastic is een doorn in het oog voor velen. De plastic bekertjes die maar eenmaal gebruikt worden en daarna op de grond of in de prullenbak verdwijnen zijn nu niet bepaald milieuvriendelijk […]

today6 januari 2020 18

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%