Algemeen

Lady Gaga en The Weeknd belangrijkste winnaars MTV’s VMA’s

today31 augustus 2020 44

Background
share close

Lady Gaga viel tijdens de uitreiking van de Video Music Awards zondagavond in New York, maar liefst vijf keer in de prijzen en ze werd gekroond tot beste artiest van het jaar. De belangrijkste award van de avond, die voor de beste video van het jaar, ging echter naar The Weeknd.

Twee van haar awards deelt Gaga met Ariana Grande. Hun nummer “Rain On Me” won zowel voor beste liedje als voor beste samenwerking. De bijhorende videoclip won een award voor beste camerawerk. Daarnaast werd Lady Gaga gekroond tot beste artiest van het jaar.

De zangeres mocht ook de TriCon Award in ontvangst nemen, maar die zorgde op social media voor veel verwarring. De prijs lijkt de plaats in te hebben genomen van de Michael Jackson Vanguard Award, een oeuvre-award die MTV tot vorig jaar uitreikte tijdens de VMA’s. De zender zou van de associatie met Jackson af willen, maar waar de TriCon Award precies voor staat was voor veel kijkers niet echt duidelijk.

The Weeknd won de award voor beste video voor de clip bij het nummer Blinding Lights, dat ook de Video Music Award won in de categorie R&B. Andere winnaars waren BTS, in de categorieën Pop en K-Pop, Megan Thee Stallion (HipHop), Coldplay (Rock) en Maluma (Latin). Taylor Swift won een award voor de regie van haar clip bij “The Man” en de video van het nummer “Mother’s Daughter” van Miley Cyrus viel twee keer in de prijzen eenmaal voor beste montage en voor beste art direction.

lady-gaga-wears-tk-dress-to-mtv-vmas-in-2020.jpg

Written by: admin

Rate it

Previous post

Zonder categorie

ID&T krijgt voorlopig 1,3 miljoen euro van verzekeraars voor coronaschade

Het Nederlandse ID&T krijgt een voorschot van 1,3 miljoen euro van verzekeraars vanwege geleden schade door de coronacrisis. Dat blijkt uit de uitspraak van een kort geding dat de evenementenorganisator had aangespannen. ID&T, onder meer bekend van events zoals Mysteryland en Sensation, liet de verzekering via vier bedrijven lopen. Er bleek echter onenigheid te zijn over de dekking tegen een pandemie. Verzekeraars pasten begin 2020 hun polissen aan toen bleek […]

today24 augustus 2020 7

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

0%