Algemeen

Deadmau5 heeft een probleem met Dimitri Vegas & Like Mike

today19 november 2019 9

Background
share close

Als je Dimitri Vegas & Like Mike op een podium zet, dan weet je dat er veel gebruikgemaakt gaat worden van de microfoon. De vraag aan het publiek om hun handjes omhoog te doen, te springen of gewoon om af te tellen voor een drop wordt bijna bij elke track herhaald en daar is niet iedereen fan van.

Deadmau5 vindt het belachelijk dat het duo de hele tijd door de microfoon zit te roepen. Na zijn set onder zijn alterego “Testpilot” op Dreamfields Mexico, heeft hij op het onlineplatform Reddit laten weten wat hij van het optreden vond van onze landgenoten vond.  Gedurende zijn set kon deadmau5 de muziek horen van de mainstage waar Dimitri Vegas & Like Mike stonden en dat hij een beetje pissed was liet hij op een duidelijke merken.

 

I’m sorry from r/deadmau5

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Releases

Calvin Harris laat van zich horen

Als je de ene hit na de andere scoort, dan wordt de lat steeds hoger gelegd voor je nieuwe muziek. En daarom kan je niet zomaar alles uitbrengen wat ook maar een beetje leuk klinkt. Voor Calvin Harris ligt die lat gigantisch hoog, maar als hij iets uitbrengt dan weet je ook dat het meestal in de top 10 komt. Dit jaar heeft hij de track ‘Giant’ met Rag’n’Bone Man uitgebracht. […]

today10 november 2019 9

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%