Algemeen

Benefietconcert voor bosbranden Australië brengt bijna 6 miljoen euro op

today17 februari 2020 14

Background
share close

Het benefietconcert voor de slachtoffers van de bosbranden in Australië heeft zondag volgens de Sydney Morning Herald 9,5 miljoen Australische dollar (ongeveer 5,9 miljoen euro) opgebracht. Het concert werd georganiseerd in Sydney door de stichting Fire Fight Australia.

75.000 bezoekers zagen in het uitverkochte ANZ-stadion hoe verschillende artiesten optraden tijdens het tien uur durende benefietconcert. Onder andere Queen, Olivia Newton-John en Adam Lambert speelden een selectie van hun hits. Queen gaf een reprise van het concert dat de rockband in 1985 gaf bij het benefiet Live Aid. Toen was de opbrengst ten bate van het door hongersnood getroffen Ethopië.

Australië wordt al maanden geteisterd door bosbranden. Tientallen mensen en miljoenen dieren lieten daarbij het leven.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Reinier Zonneveld lanceert eigen festival, Live NOW Festival

Na een intensieve tour met vele uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals over de hele wereld zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sónar, begint de Nederlandse techno legende Reinier Zonneveld aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière. Zaterdag 29 augustus organiseert hij de allereerste editie van zijn eigen festival, Live NOW Festival, op het Hembrugterrein dichtbij Amsterdam. Dit wordt echter geen doorsnee festival ervaring waarbij […]

today12 februari 2020 22

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

0%