Party & events

Elrow Town komt terug naar Antwerpen

today12 juni 2019 23

Background
share close

Op zaterdag 6 juli 2019 vindt op domein Middenvijver in Antwerpen de tweede editie plaats van elrow Town. Nieuw dit jaar is de preparty een dag eerder én de camping naast het festival waar iedereen kan overnachten.

Na een uitverkochte eerste editie in 2018 met 15.000 bezoekers heeft de organisatie van elrow Town een datum geprikt voor de tweede editie. Het Spaanse feestconcept kampeert voor het tweede jaar op rij op de Antwerpse Linkeroever, waar met Middenvijver een ruim en groen domein ligt dat zich perfect leent voor festivals.

De tweede editie van elrow Town Antwerp – steevast met kleine “e”, zoals de organisatie dat wenst – wordt groter, straffer, zotter en eentje met nog  meer confetti. elrow Town krijgt voor het eerst ook een camping, vanaf vrijdag 5 juli. Wie dat wenst, kan dus overnachten op de site. Geen overbodige luxe, want de organisatoren hangen er dit jaar ook een preparty/soundcheck aan vast. Kwestie van de violen te stemmen nog voor het grote werk begint.

Ook de mascotte van deze editie is bekend. Dat is de even flamboyante als eigenzinnige Rowmeo, de beste vriend van supermascotte en opperkip Rowgelia, bekend van editie 2018. Aandachtige festivalgangers zullen Rowmeo zeker zien rondwandelen op zaterdag 6 juli, geassisteerd door de rest van de Spaanse vogelarmada.

elrow Town is een wereldwijd partyconcept uit Barcelona. Ze zetten niet alleen de beste underground-dj’s op de affiche, ze gebruiken ook tientallen gekke beesten, kilo’s confetti en veel opblaasbare figuurtjes om er een meer dan onvergetelijke dag van te maken.

Op beschikbare tickets is het nog even wachten, maar de organisatie maakt de start van de ticketverkoop op een later tijdstip bekend.

MEER INFO
Website: elrowtown.com
Fb: ElrowTown Antwerp
IG: elrowTownFestival #elrowTownAntwerp

Written by: admin

Rate it

Previous post

Electronic music

The 5 Elements Needed For Music Industry Success

You are about to learn the five critical elements that have fueled the success of all great musicians' careers. Until you possess these key elements for yourself, it will be nearly impossible for you to reach your musical dreams and build a successful career in the music business. Read below to discover these five key elements and take action on the information you learn: Music Career Success Key #1 - […]

today26 februari 2018 21

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%