Party & events

Brussel maakt zich klaar voor grootste trance party van het land

today4 februari 2020 11

Background
share close

Trance music fans unite, want Skinfama Prod. organiseert voor de allereerste keer de grootste trance music party van het land: TRANCE PALACE. Op vrijdag 17 april begeven de kleppers uit de internationale trance scene zich naar Brussel om Paleis 12 te doen ontploffen met een daverende trance party. Bekende internationale dj’s van wereldformaat draaien hun beste hits en remixes om fans van het genre een onvergetelijke avond te bezorgen. Enkele namen die de affiche sieren: Sander van Doorn, Markus Schulz, John O’Callahan, Omnia, Alex M.O.R.P.H. en Aly & Fila. Een line-up die zoveel klinkende namen uit de trance scene verenigt, is een absolute primeur in België. Let’s dance to the trance!

Line-up:
Sander van Doorn
Aly & Fila
Markus Schulz
John O’Callaghan
Omnia
Alex M.O.R.P.H.

Over de dj’s:

Sander van Doorn
De Nederlandse dj en producer Sander van Doorn staat bekend om zijn niet na te boosten stijl. Sander van Doorn zag zijn carrière in 2014 een hoge vlucht nemen met de hit “Gold Skies”, die hij uitbracht in samenwerking met Martin Garrix en DVBBS. In 2015 werd hij door DJ Mag vermeld in de Top 100 van beste dj’s ter wereld. Sinds de start van zijn carrière draaide Sander van Doorn al duizenden keren in de grootste clubs en festivals ter wereld (waaronder Tomorrowland, Creamfields, UNTOLD Festival en Ultra Music Festival). Met meer dan een miljoen luisteraars per maand op Spotify en meer dan 2 miljoen volgers op Facebook, is Sander van Doorn doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de meest progressieve en innovatieve dj’s in het genre. Op 17 april komt hij onder zijn pseudoniem “Purple Haze” naar Paleis 12 voor een onvergetelijk show onder het motto “sharper, darker, rougher”.

Aly & Fila
De Egyptische groep Aly & Fila is even hot als de Saharawoestijn en nog grootser dan de piramides. De grondleggers van de bekende Future Sound of Egypt hebben de hele wereld al dj’end rondgereisd en speelden drie jaar op rij Tomorrowland plat. Geen wonder dat Aly & Fila al 11 keer werd opgenomen in de Top 100 van beste dj’s ter wereld door DJ Mag!

Markus Schulz
Markus Schulz werd in 2012-2013 verkozen tot beste dj in de USA door de lezers van DJ Times Magazine en dook de afgelopen jaren meermaals op in de Top 100 van beste dj’s ter wereld door DJ Mag. Markus Schulz maakt een fusie van trance en house music om tot zijn eigen typerende muziekstijl te komen. Als één van de Amerikaanse dj’s met het grootste aantal performances op te teller, draaide hij onder meer op Ibiza, Tomorrowland, Creamfield, Sunrise en Dance Valley.

John O’Callaghan
John O’Callaghan, ook bekend als “JOC” bij zijn fans, is een Iers artiest, producer en dj die in het milieu bewonderd wordt omwille van zijn creativiteit en onweerstaanbare drang om voortdurend de grenzen van het genre af te tasten. Zijn remixes worden steevast uitgebracht door de grootste labels ter wereld (o.a. Armada, Black Hole, Vandit, Garuda), ons is vooral zijn remix van “Concrete Angel” van Gereth Emery bijgebleven.

Omnia
De Oekraïense dj en producer Omnia brengt een fusion van trance en progressive house music. Met hits als “The Fusion”, “The Light” en “For The First Time” mag Omnia zich tot de beste trance dj’s ter wereld rekenen, zo kwam hij ook al twee keer voor in de Top 100 van beste dj’s door DJ Mag.

Alex M.O.R.P.H.
Elk nummer van Alex M.O.R.P.H. brengt een uniek verhaal en doordat de dj zichzelf telkens opnieuw uitvindt, blijft hij één van de koplopers in het genre. Met meer dan 90 originele nummers op zijn palmares en een eigen radioshow heeft de Duitse dj en producer wereldwijd trouwe fans achter zich weten te scharen.

TRANCE PALACE

Vrijdag 17 april 2020 vanaf 20u in Paleis 12
Adres: Paleis 12, Miramarlaan, 1020 Brussel

Praktische info, tickets en reservaties:

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar op www.trancepalace.be en in de Belgische FNAC-verkooppunten.
Voorverkoop: €35,50 (exclusief reservatiekosten)

Written by: admin

Rate it

Previous post

Party & events

Awakenings Festival onthult line-up 20-jarig jubileum

Awakenings Festival, het grootste outdoor technofestival ter wereld, heeft zojuist de line-up aangekondigd voor de jubileumeditie. Het iconische festival, wat dit jaar 20 jaar bestaat, keert op 27 en 28 juni terug naar het terrein in Spaarnwoude voor een weekend vol techno. Awakenings, ooit begonnen als underground community, is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken in de techo-industrie. Met meer dan 100 artiesten […]

today22 januari 2020 19

FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

FG EVENTS
Sorry, there is nothing for the moment.
0%