Featured Event

Win tickets voor het Thalys Summer Festival


Background
share close

Op 11 juni nodigen Thalys en FG-Xtra u uit op een onvergetelijke avond!

Al 25 jaar brengt Thalys reizigers uit België, Frankrijk, Duitsland en Nederland snel en duurzaam naar hun bestemming. En één keer per jaar, komen ze ’s avonds allemaal naar Brussel.

Op het menu van deze avond: op gastronomisch gebied zullen chef-koks de lekkerste specialiteiten uit de 4 vertegenwoordigde landen bereiden. Wat de muziek betreft, staat FG in voor de programmatie om u een uitzonderlijke line-up voor te stellen!

Mike La Funk, die beschouwd wordt als een van de iconen van de Duitse house scene, zal de eerste zijn die de honeurs waarneemt achter de Pioneers.

Daarna is het de beurt aan een van de pioniers van de French Touch, Alan Braxe! Hij is de oprichter van het label Vulture en is bezig om een nieuw project te lanceren met de man die het derde deel van de avond voor zijn rekening zal nemen.

En deze deze derde man is niemand minder dan DJ Falcon. Hij draait in de meest prestigieuze clubs ter wereld en heeft op 11 juni iets speciaals voor jullie in petto.

Om de avond af te sluiten zal onze landgenoot The Magician het kot afbreken. 

En Thalys zou Thalys niet zijn, als ze niet een stapje verder zouden gaan dan andere. Daarom krijg jij als winnaar nog een speciale “Volume Pass” die je die avond toegang geeft tot de 10 beste clubs in Brussel!

Het festival vindt plaats op het indrukwekkende industrieterrein Tour & Taxis.

Wil jij kans maken op een van de 15 DUO VIP tickets, vul dan onderaan het wedstrijdformulier in.
Meespelen kan tot 6 juni (23u59m). Veel succes en duimen maar!!

 


Details
Rate it
FG-Xtra app
FG-Xtra app

****************************Download onze app
****************************

Download onze gratis app voor iPhone, iPad, Apple TV en Android toestellen

0%